About

Jongvolwassene, maar dan anders.

Een scheiding, overlijden van een ouder of een andere extreme omstandigheid kan ervoor zorgen dat je gedwongen wordt snel volwassen te worden. Daarvoor is deze blog opgericht. Ik wil jou helpen in deze zware dagen van je leven. Op Jongvolwassene lees je verhalen over jongeren die door hetzelfde als jij gaan/gingen. Dit wordt gebracht in combinatie met instanties die je kunnen helpen en specialisten die je advies geven.

Wat komt er op je af als je jong volwassen moet worden? En wie kunnen je daar bij helpen?

Dat is de vraag die ik met/voor jou ga beantwoorden. In tegenstelling tot veel andere blogs is Jongvolwassene niet gebonden aan 1 instantie of organisatie. Dus je zal advies en verhalen van alle kanten te horen krijgen. Steeds meer jongeren raken in vervelende situaties waarin ze jong volwassen moeten worden en deze blog moet een deel van die jongeren helpen. Ook ben je als ouder/familielid/vriend van harte welkom om hier te leren hoe je je dierbare kan ondersteunen in deze moeilijke tijd voor hem/haar.

Brongebruik: Alle bronnen worden met respect en eerbied voor hun verhaal behandeld. Ook zullen enkele bronnen ervoor kunnen kiezen om anoniem te blijven.

Paspoort Auteur Jongvolwassene
Naam: Alex Hendriks
Leeftijd: 18
Studie: School voor de Journalistiek  in Utrecht
Woonplaats: Mijdrecht
Gezin: Gescheiden ouders en 1 broertje.
Autoriteit als auteur: Zelf zoon van ouders die in een vechtscheiding uit elkaar gingen. Nu, vier jaar later, vond hij het tijd om anderen te helpen met waar hij geen hulp bij had. Want net als veel van jullie moest Alex door de scheiding van zijn ouders snel volwassen worden.

Direct contact met auteur:                  Email: alexanderjhendriks@gmail.com                             LinkedIn 

 

Tips & vragen:

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s